Profesionalni menadžment za RTB Bor do kraja godine

Bez autora
Jul 28 2016

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije izdalo je danas saopštenje povodom zahteva Sindikata pravosuđa Srbije za smenu direktora RTB Bor Blagoja Spaskovskog, u kojem se navodi da je Privredni sud u Zaječaru 6. i 7 . jula usvojio unapred pripremljeni plan reorganizacije za RTB Bor grupu. Ovaj plan, pored načina izmirivanja obaveza između preduzeća i poverioca, roka otplate, izmene rokova dospeća kredita i kamatnih stopa, otpisa dugova i zateznih kamata, konverzije potraživanja u kapital države, racionalizacije broja zaposlenih, predviđa i uvođenje profesionalnog poslovodstva. Plan je da javni poziv za angažovanje profesionalnog menadžmenta bude objavljen do kraja godine, navodi se u saopštenju.

Profesionalni menadžment za RTB Bor do kraja godineMinistarstvo privrede Vlade Republike Srbije izdalo je danas saopštenje povodom zahteva Sindikata pravosuđa Srbije za smenu direktora RTB Bor Blagoja Spaskovskog, u kojem se navodi da je Privredni sud u Zaječaru 6. i 7 . jula usvojio unapred pripremljeni plan reorganizacije za RTB Bor grupu.

Ovaj plan, pored načina izmirivanja obaveza između preduzeća i poverioca, roka otplate, izmene rokova dospeća kredita i kamatnih stopa, otpisa dugova i zateznih kamata, konverzije potraživanja u kapital države, racionalizacije broja zaposlenih, predviđa i uvođenje profesionalnog poslovodstva.

Plan je da javni poziv za angažovanje profesionalnog menadžmenta bude objavljen do kraja godine, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik