Dostavljanje robe putem drona?

Bez autora
Jul 31 2016

Porudžbine kod gigantske firme za onlajn trgovinu „Amazon“ bi uskoro i u Beču mogle u roku od jednog sata biti dostavljene kupcima. U „Amazonu“ razmišljaju o tome da Prime-Now-ponudu prošire i na Beč.Pored toga ova firma planira da u Austriji testira korišćenje dronova u okviru poslovanja. Mi kontinuirano proširujemo našu ponudu i ne isključujemo Beč kao sedište za „Prime Now“, kaže direktor firme „Amazon Deutschland“, Ralf Kleber. U okviru „Prime Now“-stanice nekoliko hiljada proizvoda se skladišti, pakuje i preko partnera-dostavljača transportuje do kupaca.

Dostavljanje robe putem drona?Porudžbine kod gigantske firme za onlajn trgovinu „Amazon“ bi uskoro i u Beču mogle u roku od jednog sata biti dostavljene kupcima.

U „Amazonu“ razmišljaju o tome da Prime-Now-ponudu prošire i na Beč. Pored toga ova firma planira da u Austriji testira korišćenje dronova u okviru poslovanja.

„Mi kontinuirano proširujemo našu ponudu i ne isključujemo Beč kao sedište za „Prime Now“, kaže direktor firme „Amazon Deutschland“, Ralf Kleber.

U okviru „Prime Now“-stanice nekoliko hiljada proizvoda se skladišti, pakuje i preko partnera-dostavljača transportuje do kupaca.

„Amazon“ zapošljava saradnike i u Austriji u istraživačkom centru u Gracu koji u saradnji sa Tehničkim fakultetom u Gracu rade na tome da dronovi dobiju „oči“. Čim sve neophodne dozvole budu izdate dronovi-dostavljači će biti testirani na teritoriji Austrije.

Dostavljanje robe iz vazduha je dobra mogućnost da se brzo dođe do ljudi izvan urbanih celina. U određenom radijusu oko centrale mogu se garantovati ekspresne isporuke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik