Gradi se "Čedi" hotel u "Luštica Bay"-u

Bez autora
Aug 04 2016

Kompanija Luštica Divelopment, koja gradi novi turistički grad Luštica Bay na crnogorskoj obali, potpisala je ugovor sa renomiranim svjetskim luksuznim hotelskim brendom Čedi i upravljaće hotelom na spektakularnoj centralnoj poziciji šetališta "Luštica Bay" marine, s koje se pruža zadivljujući pogled na more, saopštili su. Čedi je prvi od sedam hotela čija je izgradnja predviđena u okviru "Luštica Bay"-a, turističkog grada vrijednog 1,1 milijardu eura, koji će se prostirati na oko sedam miliona kvadrata spektakularnog pejzaža i netaknute prirode tivatskog dijela poluostrva Luštica. U izgradnju hotela biće uloženo oko 25 miliona eura. Pripremni radovi na izgradnji hotela su već započeli, a očekuje se da će biti završen sredinom 2018.

Gradi se "Čedi" hotel u "Luštica Bay"-uKompanija Luštica Divelopment, koja gradi novi turistički grad Luštica Bay na crnogorskoj obali, potpisala je ugovor sa renomiranim svjetskim luksuznim hotelskim brendom Čedi i upravljaće hotelom na spektakularnoj centralnoj poziciji šetališta "Luštica Bay" marine, s koje se pruža zadivljujući pogled na more, saopštili su.

Čedi je prvi od sedam hotela čija je izgradnja predviđena u okviru "Luštica Bay"-a, turističkog grada vrijednog 1,1 milijardu eura, koji će se prostirati na oko sedam miliona kvadrata spektakularnog pejzaža i netaknute prirode tivatskog dijela poluostrva Luštica.

U izgradnju hotela biće uloženo oko 25 miliona eura. Pripremni radovi na izgradnji hotela su već započeli, a očekuje se da će biti završen sredinom 2018.

„Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo potpisivanje ugovora sa GMH u vezi sa Čedijem. To je posebna prekretnica u razvoju našeg projekta. Čedi je savršen izbor za `Luštica Bay` zbog sinergije etike brenda obje kompanije.

Ovaj sporazum potvrđuje našu posvećenost najvišem razvoju kvaliteta i čvrsto uspostavlja`Bay` na čelu luksuznih turističkih destinacija u regionu", rekao je izvršni direktor Luštica Divelopmenta Daren Gibson.

Direktor i predsjednik Borda direktora GHM, u čijem je vlasništvu brend Čedi, Hans R. Dženi, istakao je da su oduševljeni što ulaze na crnogorsko tržište i nadograđuju već jaku vezu sa kompanijom Oraskom, u čijem je vlastništvu "Luštica Divelopment".

"Čedi hoteli su takođe poznati po svojoj povezanosti sa istorijom, kulturom i tradicijom zajednica u kojima se nalaze i po svom poštovanju prema lokalnom okruženju, osobinama i vrijednostima koje su jasno prisutne u `Luštica Bay`-u“, kazao je Dženi.

Predsjednik "Oraskom Divelopment Holdinga" Samih Saviris je naglasio da hotel neće obezbijediti samo luksuzno iskustvo budućim gostima, već i stotine radnih mjesta tokom dvogodišnje izgradnje i visoko kvalitetne dugoročne poslove hotelskog poslovanja lokalnom stanovništvu.

Čedi hotel sa pet zvjezdica u "Luštica Bay"-u biće najveći hotel te kategorije u Bokokotorskom zalivu i imaće 110 soba, dva restorana, bar, konferencijski i poslovni centar, otvoreni bazen, spa i fitnes centar sa zatvorenim bazenom sa toplom vodom, fiskulturnom salom, te pratećim objektima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik