Počinje remont HE Perućica

Bez autora
Aug 07 2016

Redovni godišnji remont hidroelektrane Perućica počeće u ponedjeljak i trajaće mjesec, saopšteno je iz Elektroprivrede. Iz EPCG su kazali da će, kao sastavni dio priprema za remont, u nedjelju u sedam sati početi pražnjenje sistema. Svi planirani poslovi bi, prema utvrđenim planovima, trebalo da budu završeni do 8. septembra. Iz EPCG su naveli da će ove godine u okviru remonta HE Perućica biti odrađeni samo redovni i uobičajeni remontni poslovi na pogonima i postrojenjima elektrane, kao i na dovodnim sistemima.

Počinje remont HE PerućicaRedovni godišnji remont hidroelektrane (HE) Perućica počeće u ponedjeljak i trajaće mjesec, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

Iz EPCG su kazali da će, kao sastavni dio priprema za remont, u nedjelju u sedam sati početi pražnjenje sistema. Svi planirani poslovi bi, prema utvrđenim planovima, trebalo da budu završeni do 8. septembra.

Iz EPCG su naveli da će ove godine u okviru remonta HE Perućica biti odrađeni samo redovni i uobičajeni remontni poslovi na pogonima i postrojenjima elektrane, kao i na dovodnim sistemima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik