Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu 15. avgust

Bez autora
Aug 08 2016

Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 15. avgust 2016. godine, saopšteno je iz Uprave javnih prihoda Grada Beograda.Kako se navodi u saopštenju, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata. Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim odeljenjima Uprave javnih prihoda Grada Beograda, gde je prijem stranaka radnim danima od 8 do 14 časova izuzev srede, kada se stranke primaju od 8 do 20 časova.

Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu 15. avgustRok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 15. avgust 2016. godine, saopšteno je iz  Uprave javnih prihoda Grada Beograda.

Kako se navodi u saopštenju, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim odeljenjima Uprave javnih prihoda Grada Beograda, gde je prijem stranaka radnim danima od 8 do 14 časova izuzev srede, kada se stranke primaju od 8 do 20 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik