U septembru otvaranje jame Biočki stan

Bez autora
Aug 11 2016

Nakon deset godina, u septembru će svečano ponovo biti otvorena jama Biočki stan. Jedan dio opreme već je stigao i u toku je montaža, a aktivno se radi i na sanaciji i renoviranju objekata. Nakon deset godina jama će ponovo biti otvorena i u Nikšiću biti proizvedene i prve količine rude, čime će Boksiti stati na noge. Vlasnik Uniproma Veselin Pejović uplatio je preostali dio kupoprodajne cijene za rudnike Boksita u iznosu od dva miliona eura. Ostatak, do 5,3 miliona, su još neriješena pravno-imovinska pitanja za koja je nadležan Privredni sud. Još neriješena pravno-imovinska pitanja su, prema saznanjima Antene M, za zemlju u Bogetićima, Broćencu i zemlju u površinskom kopu Štitovo.

U septembru otvaranje jame Biočki stanNakon deset godina, u septembru će svečano ponovo biti otvorena jama Biočki stan, saznaje portal Antena M. Jedan dio opreme već je stigao i u toku je montaža, a aktivno se radi i na sanaciji i renoviranju objekata.

Nakon deset godina jama će ponovo biti otvorena i u Nikšiću biti proizvedene i prve količine rude, čime će Boksiti stati na noge.

Vlasnik Uniproma Veselin Pejović uplatio je preostali dio kupoprodajne cijene za rudnike Boksita u iznosu od dva miliona eura.

Ostatak, do 5,3 miliona, su još neriješena pravno-imovinska pitanja za koja je nadležan Privredni sud.

Još neriješena pravno-imovinska pitanja su, prema saznanjima Antene M, za zemlju u Bogetićima, Broćencu i zemlju u površinskom kopu Štitovo.

Od preuzimanja rudnika Boksita od Uniproma, otvoren je površinski kop Zagrad, zatim Đurakov do i za septembar je planirano otvaranje Biočkog stana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik