Na tivatskoj rivijeri 7.500 gostiju

Bez autora
Aug 11 2016

Duž tivatske rivijere trenutno se odmara oko 7.500 gostiju uglavnom iz regiona, Rusije, Engleske, Italije i Ukrajine, kazala je za Radio Crne Gore PR lokalne turističke organizacije Tamara Petković Krstović. Ona je objasnila da je ovogodišnja anketa turista rađena elektronski. Do sada je obrađeno oko 50 odsto anketnog materijala i većina ocjena je iznad 4. Znatno je manje primjedbi turista, naglasila je Petković Krstović i dodaje da dominiraju higijena na pojedinim plažama, lokalni prevoz posebno ka Krašićima i Radovićima i buka. Istakla je da je naplatom boravišne takse od 11 odsto prihodovano 180.000 eura.

Na tivatskoj rivijeri 7.500 gostijuDuž tivatske rivijere trenutno se odmara oko 7.500 gostiju uglavnom iz regiona, Rusije, Engleske, Italije i Ukrajine, kazala je za Radio Crne Gore PR lokalne turističke organizacije Tamara Petković Krstović. Ona je objasnila da je ovogodišnja anketa turista rađena elektronski.

"Do sada je obrađeno oko 50 odsto anketnog materijala i većina ocjena je iznad 4. Znatno je manje primjedbi turista", naglasila je Petković Krstović i dodaje da dominiraju higijena na pojedinim plažama, lokalni prevoz posebno ka Krašićima i Radovićima i buka.

Istakla je da je naplatom boravišne takse od 11 odsto prihodovano 180.000 eura.

"Brojne manifestacije su organizovane tokom sezone. Najviše pažnje privlače programi u okviru Purgatorija, dok je hit ovog ljeta bio IN art festival. Do kraja ovog mjeseca biće organizovano nekoliko manifestacija, ali i sajam suvenira. Koncerte u Tivtu orgnizovaće Partibrejkersi 13. avgusta , a Mostar sevdah reunion 23. ovog mjeseca" , kazala je je PR lokalne turističke organizacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik