U Crnoj Gori odmara blizu 150 hiljada turista

Bez autora
Aug 14 2016

U Crnoj Gori odmara blizu 150 hiljada registrovanih turista, pet odsto više nego prošle godine u isto vrijeme. Najviše gostiju je u Budvi preko 50 hiljada, Ulcinju i Herceg Novom po 35 hiljada, dok u Tivtu boravi više od 20 hiljada turista. Rast bilježe i naši turistički centri Kolašin i Žabljak. Tokom ove ljetnje sezone u NP Durmitor, uprkos velikom broju kišnih dana, bilježe rezultate na prošlogodišnjem nivou. Park je do sada posjetilo 60.000 turista dok je evidentan rast zainteresovanih za splavarenje na Tari i to za 14 odsto.

U Crnoj Gori 150 hiljada turistaU Crnoj Gori odmara blizu 150 hiljada registrovanih turista, pet odsto više nego prošle godine u isto vrijeme.

Najviše gostiju je u Budvi preko 50 hiljada, Ulcinju i Herceg Novom po 35 hiljada,dok u Tivtu boravi više od 20 hiljada turista. Rast bilježe i naši turistički centri Kolašin i Žabljak.

Tokom ove ljetnje sezone u NP Durmitor,uprkos velikom broju kišnih dana, bilježe rezultate na prošlogodišnjem nivou.

"Park je do sada posjetilo 60.000 turista dok je evidentan rast zainteresovanih  za splavarenje na Tari i to za 14 odsto. Prema najavama,do kraja sezone očekuje se rekordnih 130.000 turista",  kazao je za Radio Crne Gore direktor NP Durmitor Tomo Pajović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik