EPS kao akcionarsko društvo?

Bez autora
Aug 16 2016

Nisu tačne spekulacije u medijima da se priprema privatizacija Elektroprivrede Srbije, izjavio je danas ministar energetike i rudarstva Srbije Aleksandar Antić i napomenuo da se procena vrednosti tog preduzeća obavlja u okviru restrukturiranja. On je rekao da je u toku restrukturiranje EPS kako bi se utvrdila imovina i procenila vrednosti preduzeća. Stvaramo uslove da EPS pređe u akcionarsko društvo u 2017. godini, objasnio je Antić i dodao da procenu vrednosti EPS rade dve domaće renomirane kuće, Ekonomski institut i ENTEL koji je deo Energoprojekta.

EPS kao akcionarsko društvo?Nisu tačne spekulacije u medijima da se priprema privatizacija Elektroprivrede Srbije, izjavio je danas ministar energetike i rudarstva Srbije Aleksandar Antić i napomenuo da se procena vrednosti tog preduzeća obavlja u okviru restrukturiranja.

Antić je u izjavi za Radio Beograd rekao da je u toku restrukturiranje EPS kako bi se utvrdila imovina i procenila vrednosti preduzeća.

Stvaramo uslove da EPS pređe u akcionarsko društvo u 2017. godini, objasnio je Antić i dodao da procenu vrednosti EPS rade dve domaće renomirane kuće, Ekonomski institut i ENTEL koji je deo Energoprojekta.

Antić je rekao da je uveren kako će procena vrednosti biti sprovedena na kvalitetan način i u najboljem interesu EPS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik