Jedan hotel u dvema državama

Bez autora
Aug 16 2016

Hotel "Arbe" je jedini hotel na svetu koji se istovremeno nalazi u dvema državama!Naime, ovaj hotel nalazi se na francusko-švajcarskoj granici u selu La Kur.Granica prolazi kroz neke hotelske sobe, što tehnički znači da su gosti koji spavaju u tim sobama, istovremeno u dvema državama.U jednoj sobi, granica čak prolazi po sredini bračnog kreveta, pa će jedno spavati u Francuskoj, drugoj u Švajcarskoj. Pored toga, u ovom hotelu postoji i restoran koji je "podeljen" na pola, pa se u jednom delu služi švajcarska hrana, u drugom delu francuska. Ovo je jedini hotel na svetu koji se istovremeno nalazi u dvema državama, i veoma je popularan među turistima.

Jedan hotel u dvema državamaHotel "Arbe" (Arbez) je jedini hotel na svetu koji se istovremeno nalazi u dvema državama!Naime, ovaj hotel nalazi se na francusko-švajcarskoj granici u selu La Kur.

Granica prolazi kroz neke hotelske sobe, što tehnički znači da su gosti koji spavaju u tim sobama, istovremeno u dvema državama.

U jednoj sobi, granica čak prolazi po sredini bračnog kreveta, pa će jedno spavati u Francuskoj, drugoj u Švajcarskoj.

Pored toga, u ovom hotelu postoji i restoran koji je "podeljen" na pola, pa se u jednom delu služi švajcarska hrana, u drugom delu francuska.

Ovo je jedini hotel na svetu koji se istovremeno nalazi u dvema državama,iI veoma je popularan među turistima. Inače, noćenje u hotelu "Arbe" košta oko 97 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik