U Rusiji udvostručena prodaja aranžmana za Crnu Goru

Bez autora
Aug 17 2016

Potražnja aranžmana u Rusiji za Crnu Goru ove sezone je udvostručena u odnosu na prošlu i opravdala je sva očekivanja, saopštio je danas Turistički savez Rusije. Potražnja za aranžmanima opravdala je sva naša očekivanja, povećana je dva puta u odnosu na prošlu godinu. Povećan je i broj letova iz ruskih regiona, navodi Savez pozivajući se na Nacionalnu turističku kompaniju Inturist. Visoka potražnja, minimalan broj specijalnih predloga i dobre osnovne cijene karakterišu predstojeći kraj sezone. Turistima se preporučuje da se brže odluče oko mjesta smještaja, jer su najjeftinija mjesta pri kraju. Savez navodi da su praktično sva turistička mjesta Crne Gore popularna kod Rusa, ali da predvode Budva, Bečići i Rafailovići. Dodaje se da je prosječna cijena prodatog aranžmana za jednu osobu oko 500 eura bez hrane za sedam do deset dana.

U Rusiji udvostručena prodaja aranžmana za Crnu GoruPotražnja aranžmana u Rusiji za Crnu Goru ove sezone je udvostručena u odnosu na prošlu i opravdala je sva očekivanja, saopštio je danas Turistički savez Rusije.

"Potražnja za aranžmanima opravdala je sva naša očekivanja, povećana je dva puta u odnosu na prošlu godinu. Povećan je i broj letova iz ruskih regiona", navodi Savez pozivajući se na Nacionalnu turističku kompaniju Inturist.

"Visoka potražnja, minimalan broj specijalnih predloga i dobre osnovne cijene karakterišu predstojeći kraj sezone. Turistima se preporučuje da se brže odluče oko mjesta smještaja, jer su najjeftinija mjesta pri kraju", navodi se na sajtu Saveza Atorus.ru.

Savez navodi da su praktično sva turistička mjesta Crne Gore popularna kod Rusa, ali da predvode Budva, Bečići i Rafailovići. Dodaje se da je prosječna cijena prodatog aranžmana za jednu osobu oko 500 eura bez hrane za sedam do deset dana.

Savez podsjeća da je Crna Gora ove godine produžila bezvizni režim za ruske turiste sa mjesec na tri mjeseca.

U tekstu se ocjenjuje da je aranžmana dužih od 30 dana bilo malo, ali da ih je ipak bilo i navodi da je turistički operator Ruski ekspres saopštio da su takvi aranžmani činili deset odsto od ukupne prodaje.

"Zahvaljujući niskim cijenama, ruski turisti gledaju na Crnu Goru kao alternativu odmora u vikendici, ali sa velikim plusem - morem", navodi taj turoperator.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik