Wizz Air - om iz Crne Gore do Milana i Minhena

Bez autora
Aug 21 2016

Najveća lou-kost avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, Wizz Air iz Mađarske, danas je počela da leti iz Crne Gore ka Milanu, po cijenama već od 19,99 eura. Iz kompanije je saopšteno da će prvi let Wizz Air-a sa podgoričkog aerodroma biti do Milana, odnosno aerodroma Bergamo. Ta linija se pokazala kao veoma popularna - sva mjesta su već rasprodata nekoliko dana prije leta, navodi se u saopštenju Wizz Air-a. Zajedno sa linijom ka Milanu, Wizz Air će početi i letove na još jednoj low-cost liniji iz Podgorice od sjutra povezujući Crnu Goru sa Memingenom u Njemačkoj. Obje nove linije Wizz-a će se obavljati dva puta sedmično, a karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com po cijenama već od 19,99 eura, rekli su iz kompanije.

Wizz Air - om iz Crne Gore do Milana i MinhenaNajveća lou-kost avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, Wizz Air iz Mađarske, danas je počela da leti iz Crne Gore ka Milanu, po cijenama već od 19,99 eura. Iz kompanije je saopšteno da će prvi let Wizz Air-a sa podgoričkog aerodroma biti do Milana, odnosno aerodroma Bergamo.

“Ta linija se pokazala kao veoma popularna - sva mjesta su već rasprodata nekoliko dana prije leta”, navodi se u saopštenju Wizz Air-a.

Zajedno sa linijom ka Milanu, Wizz Air će početi i letove na još jednoj low-cost liniji iz Podgorice od sjutra povezujući Crnu Goru sa Memingenom u Njemačkoj.

“Obje nove linije Wizz-a će se obavljati dva puta sedmično, a karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com po cijenama već od 19,99 eura”, rekli su iz kompanije.

Sa dodatkom Podgorice u svojoj rastućoj mreži linija, Wizz Air može da ponudi preko 450 linija povezujući 124 destinacije u 38 zemalja omogućivši milionima putnika pristup pouzdanom avio saobraćaju.

Direktor službe za odnose sa javnošću Wizz Air-a, Tamara Vallois, kazala je da su radosni što danas proslavljaju prvi let na prvoj liniji Wizz-a iz Podgorice do Milana.

“Uz cijene već od 19,99 eura očekujemo da će ova usluga podstaći veći broj stranih turista da posjete Crnu Goru. Sigurni smo i da će sa druge strane putnici iz Crne Gore sa radošću prihvatiti naše niske cijene do Italije”, rekla je Vallois.

Ona je navela da će osim do Milana, Wizz povezati Crnu Goru i sa Njemačkom, i to linijom od Podgorice do Memingena koja će startovati sjutra.

“Radujemo se velikom broju zadovoljnih putnika i plodonosnoj saradnji sa podgoričkim aerodromom", zaključila je Vallois.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik