Jedanaesti sajam 'Dani šljive' u općini Prozor-Rama

Bez autora
Sep 19 2016

Jedanaesti sajam "Dani šljive" u općini Prozor-Rama bit će održan 19. i 20. septembra. Iz organizacijskog odbora toga sajma priopćavaju kako su u tijeku pripreme te kako ide sve prema planu.Dani šljive postaju sve prepoznatljiviji sajam, mjesto samoprocjene vlastitih mogućnosti za mnoge poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike.

Jedanaesti sajam 'Dani šljive' u općini Prozor-RamaJedanaesti sajam "Dani šljive" u općini Prozor-Rama bit će održan 19. i 20. septembra.

Iz organizacijskog odbora toga sajma priopćavaju kako su u tijeku pripreme te kako ide sve prema planu.

- Dani šljive postaju sve prepoznatljiviji sajam, mjesto samoprocjene vlastitih mogućnosti za mnoge poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike. Pored ugodnog ambijenta, sajam će omogućiti susretanje proizvođača s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca - kazao je u ime općine Prozor-Rama, koja je zajedno s Agencijom za lakalni razvoj organizator i pokrovitelj sajma, Josip Juričić.

Na sajmu će biti organizirano ocjenjivanje sira, voćnih rakija i likera, a bit će upriličena i dva predavanja, od kojih jedno na temu turizma, dok će drugo predavanja biti na temu poljoprivrede, a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva.

Naime, pored spomenutoga, sajam će imati i humanitarnu stranu kroz akciju s Udrugom 'Djeca nade', kao i kulturno-zabavni program.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti do 9. rujna, a detaljne informacije mogu dobiti putem e-mail kontakta nadležne službe razvoj@prozor–rama.org i poduzetnistvo@prozor-rama.org, te broja telefona 036/771-921.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik