Otvara se najveći zatvoreni zabavni park na svetu

Bez autora
Aug 23 2016

Krajem ovog meseca u Dubaiju se otvara najveći zatvoreni tematski park na svetu kako bi privukao turiste i stanovnike koji često beže iz tog grada tokom vrelog, letnjeg perioda.U peščanom predgrađu izvan betonskog centra Dubaija, klimatizovani tematski park Svet avanture kompanije „IMG“ zauzima neverovatnih 140.000 kvadratnih metara i vrvi od dinosaurusa, rolerkostera, superheroja i crtanih likova sa kanala Kartun netvork.

Otvara se najveći zatvoreni zabavni park na svetuKrajem ovog meseca u Dubaiju se otvara najveći zatvoreni tematski park na svetu kako bi privukao turiste i stanovnike koji često beže iz tog grada tokom vrelog, letnjeg perioda.

U peščanom predgrađu izvan betonskog centra Dubaija, klimatizovani tematski park Svet avanture kompanije „IMG“ zauzima neverovatnih 140.000 kvadratnih metara i vrvi od dinosaurusa, rolerkostera, superheroja i crtanih likova sa kanala Kartun netvork.

U mračnim uglovima uklete kuće nalaze se zombiji, dok se u Izgubljenoj dolini nalazi i veštačka prašuma. Kako stvari stoje, porodice u Dubaiju sada imaju nekoliko mesta na kojima se mogu sakriti od vreline koja u tim krajevima dostiže i 50 stepeni Celzijusa, prenosi Rojters.

U tematskom parku se nalazi i zatvoreno skijalište, sa pravim pingvinima.„Nadamo se da ćemo ovim parkom pospešiti turizam tokom letnjeg perioda u Dubaiju“, ističe Lenard Oto, direktor nove atrakcije vrednosti od milijardu dolara za Rojters.

Otvaranje parka očekuje se 31. avgusta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik