Belje: Pokriće gubitka na teret budućih razdoblja

Bez autora
Aug 24 2016

Redovna skupština Belja usvojila je sve prijedloge Uprave, uključujući i prijenos gubitka u buduće poslovanje. Skupština je održana jučer, a jednoglasno je donijeta odluka da se prošlogodišnji gubitak od 65,5 milijuna kuna pokrije na "teret rezultata budućih razdoblja", kako stoji u obavijesti objavljenoj na internetskim stranicama Zagrebačke burze. Od ostalih odluka, dioničari jedne od perjanica koncerna Agrokor dali su razrješnice Upravi i Nadzornom odboru. Za revizora poslovanja Belja za ovu godinu odabrana je zagrebačka revizorska kuća Baker Tilly. Dioničari Belja primili su na znanje izvješće Nadzornog odbora o obavljenom lanjskom nadzoru, zatim godišnje izvješće Uprave o stanju tvrtke i Belje grupe te izvješće revizora.

Belje: Pokriće gubitka na teret budućih razdobljaRedovna skupština Belja usvojila je sve prijedloge Uprave, uključujući i prijenos gubitka u buduće poslovanje.

Skupština je održana jučer, a jednoglasno je donijeta odluka da se prošlogodišnji gubitak od 65,5 milijuna kuna pokrije na "teret rezultata budućih razdoblja", kako stoji u obavijesti objavljenoj na internetskim stranicama Zagrebačke burze.

Od ostalih odluka, dioničari jedne od perjanica koncerna Agrokor dali su razrješnice Upravi i Nadzornom odboru. Za revizora poslovanja Belja za ovu godinu odabrana je zagrebačka revizorska kuća Baker Tilly.

Dioničari Belja primili su na znanje izvješće Nadzornog odbora o obavljenom lanjskom nadzoru, zatim godišnje izvješće Uprave o stanju tvrtke i Belje grupe te izvješće revizora.

Predočeno je i godišnje financijsko izvješće za prošlu godinu. Kako stoji u priopćenju, na skupštini je bilo zastupljeno 72,6 posto glasova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik