Imlek napustio Beogradsku berzu

Bez autora
Aug 24 2016

Nakon što je nedavno od strane većinskog vlasnika sproveden prinudni otkup akcija Imleka po ceni od 5.829 dinara, ova kompanija je i zvanično napustila Beogradsku berzu. Imlek je bio jedna od prvih berzanskih kompanija kada je obnovljeno tržište kapitala u Srbiji, a u kotaciju je uvršten početkom juna 2003. godine. Akcije ove kompanije kojom trenutno upravlja investicioni fond Mid Europa najnižu vrednost su registrovale u junu 2004. godine na nivou od 384 dinara, dok su najviše vredele u maju ove godine kada su dostigle nivo od 6.010 dinara.

Imlek napustio Beogradsku berzuNakon što je nedavno od strane većinskog vlasnika sproveden prinudni otkup akcija Imleka po ceni od 5.829 dinara, ova kompanija je i zvanično napustila Beogradsku berzu.

Imlek je bio jedna od prvih berzanskih kompanija kada je obnovljeno tržište kapitala u Srbiji, a u kotaciju je uvršten početkom juna 2003. godine.

Akcije ove kompanije kojom trenutno upravlja investicioni fond Mid Europa najnižu vrednost su registrovale u junu 2004. godine na nivou od 384 dinara, dok su najviše vredele u maju ove godine kada su dostigle nivo od 6.010 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik