Krenuo izvoz Plavca Malog u Finsku

Bez autora
Aug 25 2016

Tvrtka Mediterra Natura d.o.o. Zagreb, koja se bavi izvozom i distribucijom hrvatskih i regionalnih vina i srodnih prehrambenih proizvoda, ovih je dana prvi puta u povijesti realizirala izvoz Plavca Malog finskom monopolu Alko koji je državni uvoznik i distributer alkoholnih pića za čitavu Finsku, temeljem osvojenog tendera. Time je u marketinškom smislu otvoren put za promociju i plasman ostalih hrvatskih vina na tržište Finske, ali i utjecaj na turistički marketing Hrvatske kao poželjne eno-gastro destinacije. Izvezen je Telus Plavac Mali proizvođača OPG Anđelko Arambašić iz Orebića na Pelješcu. To je prva od više isporuka koje se očekuju u kontinuitetu od najmanje 3 godine prema pravilima Alko monopola.

Krenuo izvoz Plavca Malog u FinskuTvrtka Mediterra Natura d.o.o. Zagreb, koja se bavi izvozom i distribucijom hrvatskih i regionalnih vina i srodnih prehrambenih proizvoda, ovih je dana prvi puta u povijesti realizirala izvoz Plavca Malog finskom monopolu Alko koji je državni uvoznik i distributer alkoholnih pića za čitavu Finsku, temeljem osvojenog tendera.

Time je u marketinškom smislu otvoren put za promociju i plasman ostalih hrvatskih vina na tržište Finske, ali i utjecaj na turistički marketing Hrvatske kao poželjne eno-gastro destinacije.

Izvezen je Telus Plavac Mali proizvođača OPG Anđelko Arambašić iz Orebića na Pelješcu.

To je prva od više isporuka koje se očekuju u kontinuitetu od najmanje 3 godine prema pravilima Alko monopola.

Telus je uvršten u glavnu kategoriju vinske ponude i ujedno je pobijedio vina nekoliko domaćih proizvođača plavaca koji su tom prilikom također konkurirali na spomenutom tenderu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik