BiH kupuje zgrade za veleposlanstva u Zagrebu i Beogradu

Bez autora
Aug 25 2016

Bosna i Hercegovina kupit će zgradu na zagrebačkom Pantovčaku u kojoj će trajno smjestiti svoje veleposlanstvo u Hrvatskoj, odlučilo je u srijedu Vijeće ministara BiH. Odluka je donesena na prijedlog ministarstva vanjskih poslova BiH, a odnosi se i na kupnju nekretnine u Beogradu koja će biti sjedište veleposlanstva te zemlje u Srbiji. BiH tako kupuje nekretninu na zagrebačkoj adresi Pantovčak 162a površine 428 četvornih metara. Kako je navadeno u priopćenju, za tu će zgradu biti plaćen iznos nešto veći od 1,3 milijuna konvertibilnih maraka. Nekretnina u Beogradu površine 340 četvornih metara proračun BiH koštat će oko 100 tisuća eura više. Odluke o kupnji donesene su temeljem izvješća o najpovoljnijim ponudama na ranije raspisanom natječaju.

BiH kupuje zgrade za veleposlanstva u Zagrebu i BeograduBosna i Hercegovina kupit će zgradu na zagrebačkom Pantovčaku u kojoj će trajno smjestiti svoje veleposlanstvo u Hrvatskoj, odlučilo je u srijedu Vijeće ministara BiH.

Odluka je donesena na prijedlog ministarstva vanjskih poslova BiH, a odnosi se i na kupnju nekretnine u Beogradu koja će biti sjedište veleposlanstva te zemlje u Srbiji.

BiH tako kupuje nekretninu na zagrebačkoj adresi Pantovčak 162a površine 428 četvornih metara. Kako je navadeno u priopćenju, za tu će zgradu biti plaćen iznos nešto veći od 1,3 milijuna konvertibilnih maraka (oko 670 tisuća eura).

Nekretnina u Beogradu površine 340 četvornih metara proračun BiH koštat će oko 100 tisuća eura više.

Odluke o kupnji donesene su temeljem izvješća o najpovoljnijim ponudama na ranije raspisanom natječaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik