Eurowings uvodi letove Zadar – Beč

Bez autora
Aug 28 2016

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Eurowings najavio je uvođenje nove zračne linije na proljeće iduće godine, koja će povezati Zadar s Bečom. Jedan let tjedno svake subote na ovoj liniji će početi s prometom od 8. travnja 2017. godine. Na liniji će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A320. Putnicima iz Zračne luke Zadar, tako će nakon osam godina pauze ponovo biti dostupni povoljni letovi prema ovoj europskoj metropoli. Kroz Zračnu luku Zadar, u prvih je sedam mjeseci prošlo 276.238 putnika, što je za 4.3 posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Rast prometa nastavio se i u prvoj polovici kolovoza, stoga su i opravdana očekivanja kako bi se do kraja godine mogao dostići promet od 500 tisuća putnika, što bi bio apsolutni rekord.

Eurowings uvodi letove Zadar – BečKako prenosi portal Avioradar.hr , njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Eurowings najavio je uvođenje nove zračne linije na proljeće iduće godine, koja će povezati Zadar s Bečom.

Jedan let tjedno svake subote na ovoj liniji će početi s prometom od 8. travnja 2017. godine. Na liniji će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A320.

Putnicima iz Zračne luke Zadar, tako će nakon osam godina pauze ponovo biti dostupni povoljni letovi prema ovoj europskoj metropoli.

Kroz Zračnu luku Zadar, u prvih je sedam mjeseci prošlo 276.238 putnika, što je za 4.3 posto više u odnosu na isto razdoblje lani.

Rast prometa nastavio se i u prvoj polovici kolovoza, stoga su i opravdana očekivanja kako bi se do kraja godine mogao dostići promet od 500 tisuća putnika, što bi bio apsolutni rekord.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik