ENHL na listi najvećih svetskih kompanija

Bez autora
Aug 28 2016

Energoprojekt je zauzeo 110. mesto na novoj rang listi najvećih svetskih projektantsko-konsultantskih kompanija američkog časopisa Engineering News Record. Na rang listi najvećih svetskih izvođača nalazi se na 216. mestu, i to kao jedina kompanija iz Srbije i regiona, saopšio je Energoprojekt putem Beogradske berze. Kao i prethodnih godina, ugledni američki časopis Engineering News Record nedavno je objavio rang listu najvećih projektantsko-konsultantskih internacionalnih kompanija kao i rang listu najvećih izvođačkih internacionalnih kompanija, rangirajući ih prema ukupnom prihodu koji su ostvarili na inostranom tržištu.

ENHL na listi najvećih svetskih kompanijaEnergoprojekt je zauzeo 110. mesto na novoj rang listi najvećih svetskih projektantsko-konsultantskih kompanija američkog časopisa Engineering News Record.

Na rang listi najvećih svetskih izvođača nalazi se na 216. mestu, i to kao jedina kompanija iz Srbije i regiona, saopšio je Energoprojekt putem Beogradske berze.

Kao i prethodnih godina, ugledni američki časopis Engineering News Record (ENR) nedavno je objavio rang listu najvećih projektantsko-konsultantskih internacionalnih kompanija (The Top 225 International Design Firms list) kao i rang listu najvećih izvođačkih internacionalnih kompanija (The Top 250 International Contractors list), rangirajući ih prema ukupnom prihodu koji su ostvarili na inostranom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik