FMR Holding povećao udjel u Kolektoru

Bez autora
Aug 29 2016

FMR Holding je od Gorenjske banke otkupio 314.736 dionica odnosno 38,66-postotni udjel u kompaniji FMR, koja je najveći pojedinačni vlasnik koncerna Kolektor. Taj udjel je banka stekla od kompanije HDR Naložbe, koja je dio grupacije H&R, a ta je u većinskom vlasništvu vodstva Hidrie. Mediji su proljetos pisali o tome da je istup Hidrie iz vlastništva kompanije FMR posljedica sporazuma s Gorenjskom bankom, s kojim je kompanija H&R, preko koje Edvard Svetlik i menadžeri nadziru Hidriju, obveze prema banci poravnala gotovo 39-postotnim udjelom Hidrie Fin u FMR-u.

FMR Holding povećao udjel u KolektoruFMR Holding je od Gorenjske banke otkupio 314.736 dionica odnosno 38,66-postotni udjel u kompaniji FMR, koja je najveći pojedinačni vlasnik koncerna Kolektor.

Taj udjel je banka stekla od kompanije HDR Naložbe, koja je dio grupacije H&R, a ta je u većinskom vlasništvu vodstva Hidrie.

Mediji su proljetos pisali o tome da je istup Hidrie iz vlastništva kompanije FMR posljedica sporazuma s Gorenjskom bankom, s kojim je kompanija H&R, preko koje Edvard Svetlik i menadžeri nadziru Hidriju, obveze prema banci poravnala gotovo 39-postotnim udjelom Hidrie Fin u FMR-u.

Više detalja bit će poznato sutra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik