ZEPS 23. Generalni bh. sajam će se održati od 4. do 8. oktobra

Bez autora
Oct 04 2016

Najveći bh. sajam – Generalni bh. sajam "ZEPS 2016" kojeg po 23. put organizuje Poslovni sistem RMK održat će se od 4. do 8. oktobra. Istovremeno sa generalnim bit će održan i 13. Međunarodni sajam metala "ZEPS Intermetal 2016".Prema ostvarenim kontaktima i zainteresovanosti izlagača koji su već učestvovali na ZEPS-a, kao i onih koji po prvi put dolaze na naš sajam, uvjereni smo da je ovo početak povratka sajmova u vrh ekonomije BiH, izjavio je Vedad Šestić, direktor Poslovnog sistema RMK.

ZEPS 23. Generalni bh. sajam će se održati od 4. do 8. oktobraNajveći bh. sajam – Generalni bh. sajam "ZEPS 2016" kojeg po 23. put organizuje Poslovni sistem RMK održat će se od 4. do 8. oktobra. Istovremeno sa generalnim bit će održan i 13. Međunarodni sajam metala "ZEPS Intermetal 2016".

- Prema ostvarenim kontaktima i zainteresovanosti izlagača koji su već učestvovali na ZEPS-a, kao i onih koji po prvi put dolaze na naš sajam, uvjereni smo da je ovo početak povratka sajmova u vrh ekonomije BiH, izjavio je Vedad Šestić, direktor Poslovnog sistema RMK.

Prema pristiglim prijavama i prema iskazanom interesu firmi iz BiH i inostranstva organizatori su uvjereni da će predstojeći ZEPS biti veći u odnosu na prošlu godinu.

Sajamska površina je preko 18.000 metara kvadratnih, a učešće na sajmu najavili su izlagači iz oko trideset država svijeta. Njihove štandove kako kaže direktor Šestić, posjetiti će više od 40.000 ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik