Sporazum otvara nova radna mjesta

Bez autora
Aug 29 2016

Predstavnici Namenske industrije "Prva petoletka" iz Trstenika i "GIG inženjeringa" iz Kneževa potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o poslovnoj saradnji kojim je predviđeno otvaranje novih radnih mjesta. Predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić istakao je da sporazum predviđe otvaranja novih radnih mjesta i proširenje proizvodnih kapaciteta "GIG inženjeringa". Otvaranje novih radnih mjesta i proširenje proizvodnih kapaciteta strateški su principi Područne privredne komore Banjaluka.

Sporazum otvara nova radna mjestaPredstavnici Namenske industrije "Prva petoletka" iz Trstenika i "GIG inženjeringa" iz Kneževa potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o poslovnoj saradnji kojim je predviđeno otvaranje novih radnih mjesta.

Predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić istakao je da sporazum predviđe otvaranja novih radnih mjesta i proširenje proizvodnih kapaciteta "GIG inženjeringa".

"Otvaranje novih radnih mjesta i proširenje proizvodnih kapaciteta strateški su principi Područne privredne komore Banjaluka. Izvoznu ponudu Republike Srpske potrebno je ojačati, a sporazum daje dobre mogućnosti za tako nešto", rekao je novinarima Račić, nakon što je sa privrednicima iz Srpske i Srbije razgovarao predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Generalni direktor Namenske industrije "Prva petoletka" Anđelka Atanasković naglasila je da se ovo preduzeće bavi vojnom proizvodnjom i da više od godinu dana sarađuje sa "GIG inženjeringom".

"Nadam se da ćemo, nakon što smo potpisali sporazum, saradnju unaprediti", rekla je Atanaskovićeva. Ona je zahvalila za prijem kod predsjednika Narodne skupštine RS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik