Na Rtnju se gradi hotel vredan pet miliona evra

Bez autora
Sep 01 2016

Na Rtnju je počela izgradnja kompleksa najmodernijih hotela, a planirana vrednost izgradnje iznosi pet miliona evra. U sklopu kompleksa biće tereni za sport, veliki park, spa centar, dva velika bazena, kao i zabavni sadržaj. U planu je i izgradnja panoramske žičare koja bi goste vodila od podnožja do vrha srpske piramide. Investitor izgradnje hotela na Rtnju je Jadranka Stepanović, suvlasnik fabrike za proizvodnju peleta ''Bioenerdži point'', koja ističe da očekuje da ovo zdanje bude embrion turizma u regionu. Hotel će imati 88 ležajeva i prostiraće se na površini od 3.800 kvadrata, ističe Stepanovićeva. Očekujemo da radovi na izgadnji hotela na najmističnijoj srpskoj planini budu završeni do novembra 2017. godine, a tu će posao dobiti 50 radnika.

Na Rtnju se gradi hotel vredan pet miliona evraNa Rtnju je počela izgradnja kompleksa najmodernijih hotela, a planirana vrednost izgradnje iznosi pet miliona evra. U sklopu kompleksa biće tereni za sport, veliki park, spa centar, dva velika bazena, kao i zabavni sadržaj.

U planu je i izgradnja panoramske žičare koja bi goste vodila od podnožja do vrha srpske piramide.

Investitor izgradnje hotela na Rtnju je Jadranka Stepanović, suvlasnik fabrike za proizvodnju peleta ''Bioenerdži point'', koja ističe da očekuje da ovo zdanje bude embrion turizma u regionu.

-Hotel će imati 88 ležajeva i prostiraće se na površini od 3.800 kvadrata – ističe Stepanovićeva.

– Očekujemo da radovi na izgadnji hotela na najmističnijoj srpskoj planini budu završeni do novembra 2017. godine, a tu će posao dobiti 50 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik