TE Stanari isporučila 912.000 megavati struje

Bez autora
Sep 14 2016

Termoelektrana (TE) Stanari je do kraja avgusta u elektro-mrežu BiH isporučila 912.000 megavati energije, rečeno je iz EFT grupe. TE Stanari je nakon prve sinhronizacije u elektro-mrežu obavljene u januaru, nastavila probni rad paralelno sa svim neophodnim procesima testiranja opreme i u cijeloj test fazi funkcionisala bez problema i unutar planiranih performansi ugrađene opreme.Iz EFT grupe kažu da je 8. avgusta izvršena zvanična primopredaja postrojenja od izvođača kineske kompanije Dongfang elektrik korporejšn i da očekuju da će TE Stanari u daljem komercijalnom radu biti stabilan snabdjevač električne energije.

TE Stanari isporučila 912.000 megavati strujeTermoelektrana (TE) Stanari je do kraja avgusta u elektro-mrežu BiH isporučila 912.000 megavati energije, rečeno je iz EFT grupe.

TE Stanari je nakon prve sinhronizacije u elektro-mrežu obavljene u januaru, nastavila probni rad paralelno sa svim neophodnim procesima testiranja opreme i u cijeloj test fazi funkcionisala bez problema i unutar planiranih performansi ugrađene opreme.

Iz EFT grupe kažu da je 8. avgusta izvršena zvanična primopredaja postrojenja od izvođača kineske kompanije Dongfang elektrik korporejšn i da očekuju da će TE Stanari u daljem komercijalnom radu biti stabilan snabdjevač električne energije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik