Ponovo bez ponude za Mediteran

Bez autora
Sep 15 2016

Na oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela Mediteran, preduzeća Maestraltours, po početnoj cijeni od 30,5 miliona eura, nije dostavljena nijedna ponuda. Stečajni upravnik, Mladen Marković, kazao je na otvaranju ponuda u Privrednom sudu da nije bilo interesovanja za imovinu. Oglas se proglašava nezuspješnim, a nastaviće se oglašavanje imovine po nižoj cijeni, rekao je Marković. Ponude su se mogle dostavljati Privrednom sudu do ponedjeljka do 14 sati. Cijena za luksuzni bečićki hotel od 30,5 miliona uključuje i kupovinu proizvodno-tehnološke i ostale opreme, kao i katastarske parcele od 484 metra kvadratna. Na prodaju je bila ponuđena i jahta Cranchi Atlantique 40 za 110 hiljada eura.

Ponovo bez ponude za MediteranNa oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela Mediteran, preduzeća Maestraltours, po početnoj cijeni od 30,5 miliona eura, nije dostavljena nijedna ponuda.

Stečajni upravnik, Mladen Marković, kazao je na otvaranju ponuda u Privrednom sudu da nije bilo interesovanja za imovinu.

“Oglas se proglašava nezuspješnim, a nastaviće se oglašavanje imovine po nižoj cijeni”, rekao je Marković agenciji Mina-business.

Ponude su se mogle dostavljati Privrednom sudu do ponedjeljka do 14 sati.

Cijena za luksuzni bečićki hotel od 30,5 miliona uključuje i kupovinu proizvodno-tehnološke i ostale opreme, kao i katastarske parcele od 484 metra kvadratna.

Na prodaju je bila ponuđena i jahta Cranchi Atlantique 40 za 110 hiljada eura.

Stečajna uprava prodavala je i 29 automobila, marke Nisan za ukupno 58 hiljada eura, odnosno dvije hiljade po vozilu.

Ukupna početna cijena ponuđene imovine Maestraltoursa, budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosila je oko 30,67 miliona.

Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16 hiljada metara kvadratnih i obuhvata hotel Mediteran, kategorisan sa četiri plus zvjezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i A la carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dvije restoranske bašte, noćni klub/kabare, otvoreni i zatvoreni bazenom sa Wellness & Spa centrom, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, Aqua park, fontane, rijeku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.

Ukupna bruto površina izgrađenih objekata zatvorene površine iznosi 20,83 hiljade metara kvadratnih i 11,92 hiljade kvadrata uređenih otvorenih površina.

Ponude su mogli dostavljati građani i preduzeća koji uplate depozit od pet odsto početne cijene imovine.

Zainteresovani su mogli kupiti cjelokupnu ponuđenu imovinu, a moguće je bilo dostaviti i posebno ponude za kupovinu imovine po cjelinama.

Stečaj u Maestraltours uveden je u junu 2013. godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga. Račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od četiri miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik