Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja

Bez autora
Sep 20 2016

U banjalučkom hotelu "Bosna" 20. septembra biće održana konferencija čija je tema "Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja".Cilj konferencije je razmjena iskustava o pravnim, tehničkim i ekonomskim aspektima energetske efikasnosti u građevinarstvu. Konferencija se organizuje u okviru aktuelnog projekta energetske efikasnosti u RS koji realizuje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvojaU banjalučkom hotelu "Bosna" 20. septembra biće održana konferencija čija je tema "Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja".

Cilj konferencije je razmjena iskustava o pravnim, tehničkim i ekonomskim aspektima energetske efikasnosti u građevinarstvu.

Konferencija se organizuje u okviru aktuelnog projekta energetske efikasnosti u RS koji realizuje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

U organizaciji učestvuju i Njemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik