Palmon Bay nominovan za prestižnu nagradu

Bez autora
Sep 19 2016

Hotel Palmon Bay, koji posluje u sastavu grupe Primorje Hotels&Restaurants, nominovan je za prestižnu nagradu Brand Leader Award 2016. Tu odluku je, kako je saopšteno iz kompanije, donio stručni kolegijum Biznis konferencije SEET 2016. U obrazloženju se navodi da je Palmon Bay nominovan zbog postavljanja novih standarda u kvalitetu, konkurentnosti i inovativnosti cjelogodišnje hotelske ponude u oblasti primorskog turizma u jugoistočnoj Evropi, dodaje se u saopštenju. Nagrada Brand Leader Award se, kako je objašnjeno, dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija, koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unaprijeđuju tržište, dodaje se u saopštenju.

Palmon Bay nominovan za prestižnu nagraduHotel Palmon Bay, koji posluje u sastavu grupe Primorje Hotels&Restaurants, nominovan je za prestižnu nagradu Brand Leader Award 2016.

Tu odluku je, kako je saopšteno iz kompanije, donio stručni kolegijum Biznis konferencije SEET 2016.

"U obrazloženju se navodi da je Palmon Bay nominovan zbog postavljanja novih standarda u kvalitetu, konkurentnosti i inovativnosti cjelogodišnje hotelske ponude u oblasti primorskog turizma u jugoistočnoj Evropi", dodaje se u saopštenju.

Nagrada Brand Leader Award se, kako je objašnjeno, dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

"Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija, koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unaprijeđuju tržište", dodaje se u saopštenju.

Biznis konferencija SEET 2016, koja se održava u Beogradu, ove godine će okupiti preko 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice.

"Svoja iskustva će podeliti i visoki predstavnici relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, eksperti iz oblasti održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava i obrazovnih i javnih institucija", zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik