U julu oboren rekord u broju građevinskih dozvola

Bez autora
Sep 19 2016

Kabinet potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštio je danas da je u julu ove godine izdata 1.301 građevinska dozvola, čime je za dva odsto premašen prethodni rekord, postavljen u junu iste godine.U saopštenju se navodi da je broj izdatih dozvola u julu 2016. godine za 16 odsto veći u odnosu na isti mesec 2015. godine. Vrednost predviđenih radova u prvih sedam meseci 2016. godine je za 35 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, pri čemu je najjača građevinska aktivnost zabeležena u oblasti Srema, navodi se u saopštenju.

U julu oboren rekord u broju građevinskih dozvolaKabinet potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštio je danas da je u julu ove godine izdata 1.301 građevinska dozvola, čime je za dva odsto premašen prethodni rekord, postavljen u junu iste godine.

U saopštenju se navodi da je broj izdatih dozvola u julu 2016. godine za 16 odsto veći u odnosu na isti mesec 2015. godine.

Vrednost predviđenih radova u prvih sedam meseci 2016. godine je za 35 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, pri čemu je najjača građevinska aktivnost zabeležena u oblasti Srema, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik