U toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona eura

Bez autora
Sep 26 2016

Nedaleko od Tarčina u toku je izgradnja naselja Tarčin Forest Resort, u koji će biti uloženo 45 miliona eura. Prva faza izgradnje kompleksa Tarčin Forest Resort, koja je počela u martu ove godine trebalo bi da bude završena krajem ove građevinske sezone. Tarčin Forest Resort se nalazi na brdu Vilovac kod Tarčina na površini od 350.000 kvadratnih metara i udaljenosti 15 minuta od aerodroma. Projektom je predviđena izgradnja Wellness & Spa hotela na površini od 6000 m2, 22 stambene zgrade sa 176 stambenih jedinica, 135 individualnih stambenih objekata površine 150 m2 kao i dodatni sadržaji za rekreaciju u prirodnom okruženju. Kompleks Tarčin Forest Resort je projektovan u skladu sa prirodnim okruženjem, sa upotrebom završnih materijala u skladu sa ambijentom. Investitor projekta je TIDC - Tarčin International Development Company.

U toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona euU toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona euraU toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona euraU toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona euraU toku izgradnja Tarčin Forest Resorta, projekta vrijednog 45 miliona euraraNedaleko od Tarčina u toku je izgradnja naselja Tarčin Forest Resort, u koji će biti uloženo 45 miliona eura.
Prva faza izgradnje kompleksa Tarčin Forest Resort, koja je počela u martu ove godine trebalo bi da bude završena krajem ove građevinske sezone.

Tarčin Forest Resort se nalazi na brdu Vilovac kod Tarčina na površini od 350.000 kvadratnih metara i udaljenosti 15 minuta od aerodroma.

Projektom je predviđena izgradnja Wellness & Spa hotela na površini od 6000 m2, 22 stambene zgrade sa 176 stambenih jedinica, 135 individualnih stambenih objekata površine 150 m2 kao i dodatni sadržaji za rekreaciju u prirodnom okruženju.

Kompleks Tarčin Forest Resort je projektovan u skladu sa prirodnim okruženjem, sa upotrebom završnih materijala u skladu sa ambijentom. Investitor projekta je TIDC - Tarčin International Development Company.

Projekat je uradio arhitektonski studio AHAKNAP, a izvođač radova je BUILD d.o.o. Hadžići koji trenutno na gradilištu zapošljava 50 radnika. Za nadzor je zadužena firma Saraj inženjering.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik