Stiže tehnologija koja se nosi

Bez autora
Sep 26 2016

Kompanija „Levis“ će u saradnji sa „Guglom“ uskoro lansirati jaknu "Project Jacquard" koja reaguje na dodir, pritisak, čak i na položaj ruke pre nego što se zapravo dodirne tkanina.Ideju uz pomoć tehnologije Project Jacquard, platforme za ugradnju senzora u tkaninu, najavljuju kompanije „Levis“ (Levi's) i "Google's Advanced Technology and Products". Uređaj Jacquard nalazi se na levom rukavu, kao i blutut koji je sa njim povezan. Rukav omogućuje bezbedno telefoniranje tokom vožnje, a jakna je prvenstveno namenjena za vožnju biciklom.

Stiže tehnologija koja se nosiKompanija „Levis“ će u saradnji sa „Guglom“ uskoro lansirati jaknu "Project Jacquard" koja reaguje na dodir, pritisak, čak i na položaj ruke pre nego što se zapravo dodirne tkanina.

Ideju uz pomoć tehnologije Project Jacquard, platforme za ugradnju senzora u tkaninu, najavljuju kompanije „Levis“ (Levi's) i "Google's Advanced Technology and Products".

Uređaj Jacquard nalazi se na levom rukavu, kao i blutut koji je sa njim povezan. Rukav omogućuje bezbedno telefoniranje tokom vožnje, a jakna je prvenstveno namenjena za vožnju biciklom.

Šivena je po „Levisovim“ standardima i nije joj potrebno posebno održavanje. Može da se pere kao i bilo koja druga, uz prethodno uklanjanje manžetne sa blututom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik