Hotel Residence Inn Marriott otvara prvu punionicu za električna vozila

Bez autora
Sep 27 2016

Hotel Residence Inn Marriott Sarajevo sutra će otvoriti prvu punionica za električna vozila. Projekt su proveli u saradnji s Elektroprivredom Bosne i Hercegovine koja je, kao ovlašteni operator distributivne mreže u Federaciji BiH, pružila podršku projektu instaliranjem punionice. Na punionici za električna vozila na lokaciji hotela Residence Inn Marriot Sarajevo ugrađena su dva Mode 3 Type 2 konektora za punjenje električnih vozila, što je zahtjev prema evropskoj direktivi, saopćeno je iz Residence Inn Marriota Sarajevo.

Hotel Residence Inn Marriott otvara prvu punionicu za električna vozilaHotel Residence Inn Marriott Sarajevo sutra će otvoriti prvu punionica za električna vozila.

Projekt su proveli u saradnji s Elektroprivredom Bosne i Hercegovine koja je, kao ovlašteni operator distributivne mreže u Federaciji BiH, pružila podršku projektu instaliranjem punionice.

Na punionici za električna vozila na lokaciji hotela Residence Inn Marriot Sarajevo ugrađena su dva Mode 3 Type 2 konektora za punjenje električnih vozila, što je zahtjev prema evropskoj direktivi, saopćeno je iz Residence Inn Marriota Sarajevo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik