Pavlović banka uspješno dokapitalizovana

Bez autora
Sep 28 2016

Pavlović International Bank Slobomir, Bijeljina, obavijestila je danas klijente, poslovne partnere i javnost da je postupak emisije akcija uspješno okončan i da je banka dokapitalizovana. Okončanjem emisije akcija banka je obezbijedila povećanje osnovnog i ukupnog kapitala i još jednom potvrdila stabilnost u poslovanju, kao i kretanje finansijskih pozicija u pravcu daljeg rasta i razvoja, navedeno je u saopštenju za javnost Uprave Pavlović International Bank. Pavlović banka je u julu emitovala 10 miliona akcija ukupne vrijednosti 10 miliona KM.

Pavlović banka uspješno dokapitalizovanaPavlović International Bank Slobomir, Bijeljina, obavijestila je danas klijente, poslovne partnere i javnost da je postupak emisije akcija uspješno okončan i da je banka dokapitalizovana.

“Okončanjem emisije akcija banka je obezbijedila povećanje osnovnog i ukupnog kapitala i još jednom potvrdila stabilnost u poslovanju, kao i kretanje finansijskih pozicija u pravcu daljeg rasta i razvoja”, navedeno je u saopštenju za javnost Uprave Pavlović International Bank.

Pavlović banka je u julu emitovala 10 miliona akcija ukupne vrijednosti 10 miliona KM, prenosi Capital.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik