Deonica autoputa Ljig–Preljina gotova do kraja oktobra

Bez autora
Sep 28 2016

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Azerbejdžana u Srbiji Eldara Hasanova i predstavnike kompanije "Azvirt" sa izvršnim direktorom za Evropu Muratom Turkogluom na čelu.Na sastanku je dogovoreno da deonica Koridora 11 Ljig–Preljina bude završena i puštena u saobraćaj do kraja oktobra. Takođe, prihvaćen je predlog predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da korišćenje navedene deonice bude potpuno besplatno do kraja ove godine.

Deonica autoputa Ljig–Preljina gotova do kraja oktobraPredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Azerbejdžana u Srbiji Eldara Hasanova i predstavnike kompanije "Azvirt" sa izvršnim direktorom za Evropu Muratom Turkogluom na čelu.

Na sastanku je dogovoreno da deonica Koridora 11 Ljig–Preljina bude završena i puštena u saobraćaj do kraja oktobra.

Takođe, prihvaćen je predlog predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da korišćenje navedene deonice bude potpuno besplatno do kraja ove godine.

U skladu sa Memorandumom o saradnji, potpisanim između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i predstavnika kompanije "Azvirt" iz Azerbejdžana i kineske kompanije "Sinehidro", uz podršku Vlade Azerbejdžana i Vlade NR Kine, tema susreta bila je i obilaznica oko Beograda, odnosno završetak Sektora B od mosta Ostružnica do Bubanj potoka, kao i Sektora C, koji obuhvata završetak celokupne obilaznice oko Beograda, uključujući i most kod Vinče.

Tokom susreta bilo je reči i o potencijalno novim infrastrukturnim projektima na deonicama Beograd–Vršac, Beograd–Zrenjanin, Novi Sad–Zrenjanin i Novi Sad– Šabac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik