MA ponovo nagrada Brend lider

Bez autora
Sep 29 2016

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines (MA) ponovo je dobitnik nagrade „Brend lider regiona“. Predstavnici MA učestvovali su na šestoj biznis konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“ koja se održava u Beogradu. Predsjednica Odbora direktora MA, Daliborka Pejović kazala je da ekonomski rast za prostor Jugoistočne Evrope koji očekuje sve zemlje regiona dočekuju sa mnogo izazova: u pogledu uspostavljanja i kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda, objedinjenog marketinškog nastupa i promocije, adekvatne infrastrukture, dostupnosti i kvalitetnih ljudskih resursa koji treba da garantuju kvalitetnu i sofisticiranu uslugu. Ona je navela da uzimajući u obzir saobraćajna ograničenja, Montenegro Airlines je spreman da svoje resurse stavi u funkciju objedinjavanja prostora zemalja ovog regiona i time doprinese ukupnom turističkom prometu. Primjer Crne Gore koja je uspjela da decentralizuje svoju ponudu uz podršku našeg avio-prevoznika može biti dobar primjer za sve ostale zemlje koje u međusobnim odnosima treba da iskoriste sve svoje prednosti: kulturološke, vjerske, prirodne, saobraćajne, trudeći se da sačuvaju sigurnost i političku stabilnost kao dominantni opredjeljujući faktor svakog putnika, istakla je Pejović.

MA ponovo nagrada Brend liderCrnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines (MA) ponovo je dobitnik nagrade „Brend lider regiona“.

Predstavnici MA učestvovali su na šestoj biznis konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“ koja se održava u Beogradu.

Predsjednica Odbora direktora MA, Daliborka Pejović kazala je da ekonomski rast za prostor Jugoistočne Evrope koji očekuje sve zemlje regiona dočekuju sa mnogo izazova: u pogledu uspostavljanja i kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda, objedinjenog marketinškog nastupa i promocije, adekvatne infrastrukture, dostupnosti i kvalitetnih ljudskih resursa koji treba da garantuju kvalitetnu i sofisticiranu uslugu.

Ona je navela da uzimajući u obzir saobraćajna ograničenja, Montenegro Airlines je spreman da svoje resurse stavi u funkciju objedinjavanja prostora zemalja ovog regiona i time doprinese ukupnom turističkom prometu.

„Primjer Crne Gore koja je uspjela da decentralizuje svoju ponudu uz podršku našeg avio-prevoznika može biti dobar primjer za sve ostale zemlje koje u međusobnim odnosima treba da iskoriste sve svoje prednosti: kulturološke, vjerske, prirodne, saobraćajne, trudeći se da sačuvaju sigurnost i političku stabilnost kao dominantni opredjeljujući faktor svakog putnika“, istakla je Pejović.

Nagrada Brend lider, kako su kazali iz MA, dodijeljena je na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda i dodijeljuje se devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog turističkog imidža regiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik