Brodosplit gradi stambene kontejnere za tvrtku iz Cipra

Bez autora
Sep 29 2016

Iz Brodosplita je započela isporuka prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap Limited sa sjedištem na Cipru. NapCap kontejneri su klimatizirani i izolirani od vanjskih utjecaja. Mogu se brzo montirati, demontirati i transportirati. Umjesto flat-pack jedinica koje druge tvrtke koriste, a zatim sagrade na licu mjesta, NapCap je želio stvoriti gotov kontejner s unutrašnjosti koja je napravljena po mjeri i odražava kvalitetu i trajnost. NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali je Brodosplit jedini uspio zadovoljiti sve uvjete. Prošle je godine isporučio 44 kontejnera, a u tijeku je završetak svih 28 novih jedinica za NapCap.

Brodosplit gradi stambene kontejnere za tvrtku iz CipraIz Brodosplita je započela isporuka prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap Limited sa sjedištem na Cipru.

NapCap kontejneri su klimatizirani i izolirani od vanjskih utjecaja. Mogu se brzo montirati, demontirati i transportirati. Umjesto flat-pack jedinica koje druge tvrtke koriste, a zatim sagrade na licu mjesta, NapCap je želio stvoriti gotov kontejner s unutrašnjosti koja je napravljena po mjeri i odražava kvalitetu i trajnost.

NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali je Brodosplit jedini uspio zadovoljiti sve uvjete. Prošle je godine isporučio 44 kontejnera, a u tijeku je završetak svih 28 novih jedinica za NapCap.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik