21. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ

Bez autora
Nov 03 2016

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva “Sjaj”, 21. po redu, biće održana od 3. do 6. novembra 2016. godine na Novosadskom sajmu.Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ jedinstvena priredba, posvećena pre svega stručnoj publici, organizuje se u cilju unapređenja poslovnih kontakata i razmene iskustava, kako sa izlagačima iz Srbije, tako i sa profesionalcima iz oblasti zlatarstva i časovničarstva iz inostranstva.

21. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJMeđunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva “Sjaj”, 21. po redu, biće održana od 3. do 6. novembra 2016. godine na Novosadskom sajmu.

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ jedinstvena priredba, posvećena pre svega stručnoj publici, organizuje se u cilju unapređenja poslovnih kontakata i razmene iskustava, kako sa izlagačima iz Srbije, tako i sa profesionalcima iz oblasti zlatarstva i časovničarstva iz inostranstva.

Zanatsko umeće, kreativnost i lepota biće i ove godine  zajednički imenitelji Međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", koja se održava u istom terminu sa Sajmom venčanja.

U istom terminu sa Izložbom "Sjaj", prvi put u 2014. godini, organizuje se i Sajam venčanja, koji objedinjuje ponudu svih proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju ceremonije venčanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik