IRF do sada investirao 3,5 miliona

Bez autora
Oct 10 2016

Investiciono-razvojni fond (IRF), od svog osnivanja do danas, na području opštine Žabljak finansirao je 40 projekata, vrijednih nešto više od 3,5 miliona eura. Predsjednik Odbora direktora IRF-a, Zoran Vukčevi, održao je danas prezentaciju finansijske podrške IRF-a na Žabljaku, gdje je prezentovao uslove finansiranja IRF-a za ovu godinu. On je podsjetio da je IRF na području Opštine Žabljak, od osnivanja do sada, finansirao 40 projekata ukupne vrijednosti 3.540.848,09 eura. Vukčević je, kako je saopšteno iz IRF-a, istakao da lokalna uprava posvećeno i predano radi na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, a kreditni referenti IRF-a su nakon održane prezentacije sa privrednicima razmotrili dalje aktivnosti i mogućnosti zajedničke saradnje.

IRF do sada investirao 3,5 milionaInvesticiono-razvojni fond (IRF), od svog osnivanja do danas, na području opštine Žabljak finansirao je 40 projekata, vrijednih nešto više od 3,5 miliona eura.

Predsjednik Odbora direktora IRF-a, Zoran Vukčevi, održao je danas prezentaciju finansijske podrške IRF-a na Žabljaku, gdje je prezentovao uslove finansiranja IRF-a za ovu godinu.

On je podsjetio da je IRF na području Opštine Žabljak, od osnivanja do sada, finansirao 40 projekata ukupne vrijednosti 3.540.848,09 eura.

Vukčević je, kako je saopšteno iz IRF-a, istakao da lokalna uprava posvećeno i predano radi na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, a kreditni referenti IRF-a su nakon održane prezentacije sa privrednicima razmotrili dalje aktivnosti i mogućnosti zajedničke saradnje.

"Kao što je poznato, IRF nastupa na tržište sa kreditnim linijama koje su namijenjene MMSP, preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima, kao i sa finansijskim proizvodom – faktoring (kratkoročno finansiranje), sa najpovoljnijom kamatnom stopom u regionu od 0% do 4,5% na godišnjem nivou, uz maksimalan iznos kredita do 3 mil €, sa rokom otplate do 12 godina (uključujući g.p.) uz mogućnost korišćenja grace perioda do 4 godine (odnosno rokom otplate do 15 godina uz mogućnost korišćenja grace perioda do 5 godina za infrastrukturne projekte i programe zaštite životne sredine, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije)", navodi se u saopštenju IRF-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik