Novoj banci Banjaluka uručen zlatni BAM

Bez autora
Oct 10 2016

Nova banka Banjaluka dobitnik je zlatnog BAM-a dodijeljenog u kategoriji banaka s najvećim iznosom aktive s pretežno domaćim kapitalom, saopšteno je iz ove banke.Odabir dobitnika izvršen je na osnovu ključnih finansijskih pokazatelja objavljenih u revizorskim izvještajima banaka za proteklu godinu. Svečano uručenje nagrada organizovano je u Sarajevu, u sklopu 2. FinConf konferencije posvećene inovacijama u finansijskom sektoru.

Novoj banci Banjaluka uručen zlatni BAMNova banka Banjaluka dobitnik je zlatnog BAM-a dodijeljenog u kategoriji banaka s najvećim iznosom aktive s pretežno domaćim kapitalom, saopšteno je iz ove banke.

Odabir dobitnika izvršen je na osnovu ključnih finansijskih pokazatelja objavljenih u revizorskim izvještajima banaka za proteklu godinu. Svečano uručenje nagrada organizovano je u Sarajevu, u sklopu 2. FinConf konferencije posvećene inovacijama u finansijskom sektoru. Finansijsko-poslovni magazin "Banke u BiH" organizator je tradicionalnog izbora najuspješnijih banaka u BiH, a i ove godine suorganizator je FinConf konferencije.

Inače, u ovoj godini Nova banka povećala je akcionarski kapital za preko 10 miliona maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik