Za 9 mjeseci 1,6 milion putnika

Bez autora
Oct 11 2016

Na oba aerodroma je za prvih devet mjeseci ove godine zabilježen promet od 1,6 miliona putnika, što je 12,3 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, rekao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Milovan Đuričković. On je saopštio da iz godine u godinu raste broj avio-kompanija koje saobraćaju prema Crnoj Gori. Na aerodromu Podgorica u prvih devet mjeseci smo opslužili 44, a na tivatskom 43 avio-kompanije. Među njima je i dosta novih kao što su: Israir Airlines, Metro Jet, UI Netherland, Royal Flight, Bravo Airways itd. te niskobudžetne Ryanair, Easy Jet i Wizz Air. Istovremeno, jedan broj kompanija je povećao broj destinacija na kojima saobraća ka i iz Crne Gore. Stalno raste interesovanje avio-kompanija za Crnu Goru, tako da s velikim optimizmom gledamo na dalji rast avio saobraćaja, rekao je Đuričković.

Za 9 mjeseci 1,6 milion putnikaNa oba aerodroma je za prvih devet mjeseci ove godine zabilježen promet od 1,6 miliona putnika, što je 12,3 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, rekao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Milovan Đuričković.

On je saopštio da iz godine u godinu raste broj avio-kompanija koje saobraćaju prema Crnoj Gori.

"Na aerodromu Podgorica u prvih devet mjeseci smo opslužili 44, a na tivatskom 43 avio-kompanije. Među njima je i dosta novih kao što su: Israir Airlines, Metro Jet, UI Netherland, Royal Flight, Bravo Airways itd. te niskobudžetne Ryanair, Easy Jet i Wizz Air. Istovremeno, jedan broj kompanija je povećao broj destinacija na kojima saobraća ka i iz Crne Gore. Stalno raste interesovanje avio-kompanija za Crnu Goru, tako da s velikim optimizmom gledamo na dalji rast avio saobraćaja", rekao je Đuričković u inrtervjuu Pobjedi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik