Saznajte na koji način možete da pobedite na tenderu bez dodatnog utroška vremena

Bez autora
Nov 30 2016

Kompanija boljibiznis.com d.o.o. je za svoje korisnike i ove godine pripremila brojne novine, koje će Vam predstaviti na seminaru koji se tim povodom organizuje.U saradnji sa Institutom za javne nabavke iz Beograda, boljibiznis.com organizuje jednodnevno savetovanje, na kojem ćete dobiti odgovore na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki, poput: Na koji način doći do informacija o javnim nabavkama u Republici Srbiji;Kako uspešno pratiti i organizovati tendere; Kako biti informisan o svim izmenama i dopunama objavljenih javnih nabavki; Koje korake preduzeti da bi Vaša ponuda bila najpovoljnija...

Saznajte na koji način možete da pobedite na tenderu bez dodatnog utroška vremenaKompanija boljibiznis.com d.o.o. je za svoje korisnike i ove godine pripremila brojne novine, koje će Vam predstaviti na seminaru koji se tim povodom organizuje.

U saradnji sa Institutom za javne nabavke iz Beograda, boljibiznis.com organizuje jednodnevno savetovanje, na kojem ćete dobiti odgovore na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki, poput:
• Na koji način doći do informacija o javnim nabavkama u Republici Srbiji?
• Kako uspešno pratiti i organizovati tendere?
• Kako biti informisan o svim izmenama i dopunama objavljenih javnih nabavki?
• Koje korake preduzeti da bi Vaša ponuda bila najpovoljnija?

Seminar se održava 30.11.2016. godine, u Novom Sadu, u hotelu „Park“ na adresi Novosadski sajam 35.

Specijalni gost predavač na seminaru, koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice iz prakse, biće direktor Instituta za javne nabavke – Jelica Dragović.

Redovna cena kotizacije za učestvovanje na seminaru iznosi 19.990,00 dinara (bez PDV-a).

Cena kotizacije za učestvovanje na seminaru za korisnike usluga kompanije boljibiznis.com iznosi 3.990,00 dinara (bez PDV-a).

Prijavu za seminar možete izvršiti putem telefona 064/809-64-63 ili slanjem mail-a na adresu: zorica.beloica@boljibiznis.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik