Kuehne+Nagel je otvorio novu kancelariju u Nišu

Bez autora
Oct 20 2016

Kompanija Kuehne + Nagel proširuje svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu u Nišu. Niš je drugi najvažniji industrijski centar u Srbiji. Kako bi odgovorili na rastuće potrebe svojih klijenata u segmentu avio transporta, kompanija Kuehne + Nagel je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu. Kuehne + Nagel sada nudi celokupan set usluga u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja. Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, Kuehne + Nagel nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

Kuehne+Nagel je otvorio novu kancelariju u NišuKompanija Kuehne+Nagel proširuje svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu u Nišu.

Niš je drugi najvažniji industrijski centar u Srbiji. Kako bi odgovorili na rastuće potrebe svojih klijenata u segmentu avio transporta, kompanija Kuehne+Nagel je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu. Kuehne+Nagel sada nudi celokupan set usluga  u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja. Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, Kuehne+Nagel nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

“Kao prvi logistički provajder koji posluje direktno sa kargo terminala u Nišu, svojim klijentima nudimo brža i efikasnija rešenja” rekao je Saša Radosavljević, direktor kompanije Kuehne+Nagel u Srbiji. “Kompanija Kuehne+Nagel konstantno ulaže u proširenje svoje nacionalne mreže i time jača svoje prisustvo u regionu”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik