U Sloveniji poskupljenje benzina

Bez autora
Oct 24 2016

Nova cijena najprodavanijeg motornog goriva, bezolovnog 95-oktanskog benzina, od utorka će biti 1,245 eura po litri, što je za 1,9 centi više nego do sada, dok je poskupljenje dizel goriva nešto više, za 2,5 eurocenta za litru pa nova cijena iznosi 1,149 eura, objavio je u ponedjeljak popodne distributer OeMV Slovenija. Cijene goriva na slovenskim pumpama tako su trenutačno na istoj razini kao lani u ovo vrijeme, a zbog regulacije i politike trošarina više su od cijena u susjednim državama, s izuzetkom Italije. Najnovije poskupljenje Petrol i OEMV, koji imaju većinu pumpi u Sloveniji, tumače porastom cijene sirove nafte na mediteranskom tržištu zadnjih dana, kao i slabljenjem tečaja eura prema američkom dolaru.

U Sloveniji poskupljenje benzinaNova cijena najprodavanijeg motornog goriva, bezolovnog 95-oktanskog benzina, od utorka će biti 1,245 eura po litri, što je za 1,9 centi više nego do sada, dok je poskupljenje dizel goriva nešto više, za 2,5 eurocenta za litru pa nova cijena iznosi 1,149 eura, objavio je u ponedjeljak popodne distributer OeMV Slovenija.

Cijene goriva na slovenskim pumpama tako su trenutačno na istoj razini kao lani u ovo vrijeme, a zbog regulacije i politike trošarina više su od cijena u susjednim državama, s izuzetkom Italije, navode slovenski mediji.

Najnovije poskupljenje Petrol i OEMV, koji imaju većinu pumpi u Sloveniji, tumače porastom cijene sirove nafte na mediteranskom tržištu zadnjih dana, kao i slabljenjem tečaja eura prema američkom dolaru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik