Jaguar Land Rover dolazi na tržište BiH

Bez autora
Oct 24 2016

Jaguar Land Rover stiže na tržište Bosne i Hercegovine. Generalni menadžer autokompanije AC Betanija Muhamed Ganić je istakao da je ova kompanija dobila pravo na ekskluzivno zastupanje ovih brendova na području BiH te da će se napraviti jedan od najsavremenijih auto-salona u regiji, koji će se graditi po najvećim i jako strogim standardima Jaguara i Land Rovera. Želim da kroz saradnju britanske ambasade i naše kompanije našim kupcima pružimo priliku da iskuse jedinstvenost brendova Jaguar i Land Rover, kazao je Ganić. Britanski ambasador u BiH Edward Ferguson učestvovao je na prvoj zvaničnoj test vožnji Jaguara povodom dolaska firme Jaguar Land Rover na tržište Bosne i Hercegovine.

Jaguar Land Rover dolazi na tržište BiHJaguar Land Rover stiže na tržište Bosne i Hercegovine, izvještava Avaz.

Generalni menadžer autokompanije AC Betanija Muhamed Ganić je istakao da je ova kompanija dobila pravo na ekskluzivno zastupanje ovih brendova na području BiH te da će se napraviti jedan od najsavremenijih auto-salona u regiji, koji će se graditi po najvećim i jako strogim standardima Jaguara i Land Rovera.

- Želim da kroz saradnju britanske ambasade i naše kompanije našim kupcima pružimo priliku da iskuse jedinstvenost brendova Jaguar i Land Rover - kazao je Ganić.

Britanski ambasador u BiH Edward Ferguson učestvovao je na prvoj zvaničnoj test vožnji Jaguara povodom dolaska firme Jaguar Land Rover na tržište Bosne i Hercegovine.

On je kazao da mu je velika čast što možu da najavi dolazak jednog od najpopularnijih britanskih brendova u BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik