Odzvonilo je iPhone lažnjacima? Apple tuži sve redom!

Bez autora
Oct 24 2016

Apple je jučer podigao tužbu protiv kompanije koja, navodno, prodaje lažne dodatke za iOS uređaje.Tužba je podignuta u Kaliforniji, a problem nije u tome da Mobile Star ne plaća Appleu licencu za proizvodnju njegovih proizvoda, nego to što kompanija prodaje lažne dodatke. U prevodu, kite se Apple perjem, a prodaju proizvode „sa buvljaka“.

Odzvonilo je iPhone lažnjacima? Apple tuži sve redom!Apple je jučer podigao tužbu protiv kompanije koja, navodno, prodaje lažne dodatke za iOS uređaje.

Tužba je podignuta u Kaliforniji, a problem nije u tome da Mobile Star ne plaća Appleu licencu za proizvodnju njegovih proizvoda, nego to što kompanija prodaje lažne dodatke. U prevodu, kite se Apple perjem, a prodaju proizvode „sa buvljaka“.

Naime, sam Apple je u poslednjih godinu dana kupio preko 100 iOS dodataka od Mobile Stara kako bi se uverio u kvalitet proizvoda. Nakon proučavanja proizvoda, zaključili su kako je preko 90% dobijenih paketa sadržavalo jeftine lažnjake. Možete da pretpostavite da se to nije svidelo kompaniji koja je poznata po kvalitetu (i skupoći).

Tehnološki gigant je navodno pokrenuo istragu nakon što je primetio jednu recenziju punjača na Amazonu čiji je autor tvrdio kako se proizvod zapalio! Kako je Mobile Star relativno mala firma, ova tužba verovatno znači kako će se kompanije pridružiti popisu stvari koje je Apple „ubio“. Zamislite da vas tuži gigant koji ima više para nego Srbija zajedno sa zemljama u okruženju. To bi sigurno ugasilo vaš štand sa „original“ iPhone futrolama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik