NLB Banka Banjaluka proslavila 20 godina rada

Bez autora
Oct 25 2016

NLB Banka Banjaluka je obilježila 20 godina rada, u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjojluci. Ovom prilikom predstavljen je istorijat poslovanja Banke, a prisutnima su se obratili Direktor Banke Radovan Bajić, te Predsjednik Uprave NLB-a Blaž Brodnjak. Predstavi „Otac i sin“ (režija Nikola Pejaković), koja je tom prilikom izvedena, prisustvovali su predstavnici republičkih i opštinskih institucija, ambasada i komitenata - fizičkih i pravnih lica, sa kojima je Banka ostvarila saradnju u dosadašnjem radu. Povodom obilježavanja 20 godina poslovanja, predstavnici NLB Banke Banjaluka uručili su donaciju od 15.000 KM za obnovu Klinike za akušerstvo i ginekologiju Univerzitetsko Kliničkog Centra Republike Srpske, te donaciju u iznosu od 5.000 KM za intitucije kulture u Banjojluci. "Prepoznatljiva sigurnost i kvalitet usluge dio su tradicije u našem poslovanju u proteklih 20 godina.

NLB Banka Banjaluka proslavila 20 godina radaNLB Banka Banjaluka je obilježila 20 godina rada, u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjojluci.

Ovom prilikom predstavljen je istorijat poslovanja Banke, a prisutnima su se obratili Direktor Banke Radovan Bajić, te Predsjednik Uprave NLB-a Blaž Brodnjak.

Predstavi „Otac i sin“ (režija Nikola Pejaković), koja je tom prilikom izvedena, prisustvovali su predstavnici republičkih i opštinskih institucija, ambasada i komitenata - fizičkih i pravnih lica, sa kojima je Banka ostvarila saradnju u dosadašnjem radu.

Povodom obilježavanja 20 godina poslovanja, predstavnici NLB Banke Banjaluka uručili su donaciju od 15.000 KM za obnovu Klinike za akušerstvo i ginekologiju Univerzitetsko Kliničkog Centra Republike Srpske, te donaciju u iznosu od 5.000 KM za intitucije kulture u Banjojluci.

"Prepoznatljiva sigurnost i kvalitet usluge dio su tradicije u našem poslovanju u proteklih 20 godina. I u budućnosti kvalitetnom uslugom, stabilnim rastom i prihvatljivim uslovima finansiranja želimo ostati jedna od vodećih banaka na tržištu i graditi dugoročne veze sa komitentima. Zahvaljući samostalnom razvoju usluga, prednostima koje nam pruža NLB Grupa i bogatom iskustvu zaposlenih sigurni smo da će i naredne godine biti uspješne kao prethodne", rekao je Bajić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik