U Železari realizovani svi zacrtani planovi

Bez autora
Oct 25 2016

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Songom, a sastanku je prisustvovao i ambasador Kine u našoj zemlji Li Mančang. Direktor Song izvestio je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da Železara posluje u skladu sa planom, što znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala i da je cilj angažovanje svih postojećih proizvodnih kapaciteta u kratkom roku. Song je naglasio i da su radnici zadovoljni svojim statusom u kompaniji i visinom ličnih primanja, koja su uvećana od kada je „Hestil“ preuzeo Železaru sredinom godine. Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo što jedan od najvažnijih industrijskih objekata u Republici Srbiji posluje uspešno, i zahvalio direktoru Songu i ambasadoru Mančangu na podršci kineske Vlade i kineskih kompanija koje pružaju u realizaciji dobrih rezultata Železare.

U Železari realizovani svi zacrtani planoviPredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Songom, a sastanku je prisustvovao i ambasador Kine u našoj zemlji Li Mančang.

Direktor Song izvestio je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da Železara posluje u skladu sa planom, što znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala i da je cilj angažovanje svih postojećih proizvodnih kapaciteta u kratkom roku.

Song je naglasio i da su radnici zadovoljni svojim statusom u kompaniji i visinom ličnih primanja, koja su uvećana od kada je „Hestil“ preuzeo Železaru sredinom godine.

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo što jedan od najvažnijih industrijskih objekata u Republici Srbiji posluje uspešno, i zahvalio direktoru Songu i ambasadoru Mančangu na podršci kineske Vlade i kineskih kompanija koje pružaju u realizaciji dobrih rezultata Železare.

Akcenat je stavljen na završetak infrastrukture neophodne za dalji napredak u poslovanju Železare u Smederevu, koji uključuje izgradnju nove pruge i luke na Dunavu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik