Gorenjska banka prodire u Iran

Bez autora
Oct 26 2016

Gorenjska banka najavljuje uspostavu platnog prometa s Iranom. Ova slovenska banka u djelomičnom vlasnitvu srbijanske AIK banke u završnoj je fazi pregovora za povezivanje s dvije iranske banke. Prilike u Iranu kojeg očekuju velike investicije u infrastrukturu i industriju traže i brojne slovenske kompanije. Slovenske tvrtke Riko, Duol, Iskratel i Comita nedavno su otvorile zajednički ured u Teheranu. Dosad je najveća prepreka poslovanju bilo upravo nepostojanje platnog prometa pa bi Gorenjska banka ovdje mogla napraviti dobar posao.

Gorenjska banka prodire u IranGorenjska banka najavljuje uspostavu platnog prometa s Iranom.

Ova slovenska banka u djelomičnom vlasnitvu srbijanske AIK banke u završnoj je fazi pregovora za povezivanje s dvije iranske banke.

Prilike u Iranu kojeg očekuju velike investicije u infrastrukturu i industriju traže i brojne slovenske kompanije. Slovenske tvrtke Riko, Duol, Iskratel i Comita nedavno su otvorile zajednički ured u Teheranu. Dosad je najveća prepreka poslovanju bilo upravo nepostojanje platnog prometa pa bi Gorenjska banka ovdje mogla napraviti dobar posao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik