Fabrika keksa 'Mira' u poslovnom uzletu, četiri puta veća dobit nego 2015.

Bez autora
Oct 26 2016

Fabrika keksa i srodnih proizvoda "Mira" Prijedor za prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je skoro četiri puta veću dobit nego u istom razdoblju prošle godine. U financijskom izvješću tvrtke objavljenom na službenim stranicama Banjalučke berze, prijavljena je dobit od 1,12 milijuna KM, dok je u istom razdoblju prošle godine dobit iznosila 285 tisuća KM. "Mira" je u devetemojesečnom razdoblju ove godinegodine ostvarila prihode od 15,6 milijuna KM, a u prošlogodišnjem razdoblju prihodi su bili za 2,1 milijun KM manji i iznosili su 13,5 milijuna KM. Ukupni rashodi, pokazuje izvješće, iznosili su 14,4 milijuna KM, dok su u prošloj 2015. iznosili 13,2 milijuna KM. Ovaj vodeći proizvođač konditorskih proizvoda u Bosni i Hercegovini iz godine u godine bilježi sve bolje poslovne rezultate. Za prvih devet mjeseci ove godine dobit tvrtke je veća za 20 posto nego za cijelu 2015., kada je dobit iznosila 933 tisuće KM.

Fabrika keksa 'Mira' u poslovnom uzletu, četiri puta veća dobit nego 2015.Fabrika keksa i srodnih proizvoda "Mira" Prijedor za prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je skoro četiri puta veću dobit nego u istom razdoblju prošle godine.

U financijskom izvješću tvrtke objavljenom na službenim stranicama Banjalučke berze, prijavljena je dobit od 1,12 milijuna KM, dok je u istom razdoblju prošle godine dobit iznosila 285 tisuća KM.

"Mira" je u devetemojesečnom razdoblju ove godinegodine ostvarila prihode od 15,6 milijuna KM, a u prošlogodišnjem razdoblju prihodi su bili za 2,1 milijun KM manji i iznosili su 13,5 milijuna KM.

Ukupni rashodi, pokazuje izvješće, iznosili su 14,4 milijuna KM, dok su u prošloj 2015. iznosili 13,2 milijuna KM.

Ovaj vodeći proizvođač konditorskih proizvoda u Bosni i Hercegovini iz godine u godine bilježi sve bolje poslovne rezultate. Za prvih devet mjeseci ove godine dobit tvrtke je veća za 20 posto nego za cijelu 2015., kada je dobit iznosila 933 tisuće KM.

"Mira" je od 2003. godine je u sastavu je hrvatske grupacije "Kraš" i upošljava 360 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik