Poziv obveznicima poreza na nepokretnosti da izmire svoje obaveze

Bez autora
Oct 27 2016

Poreska uprava Republike Srpske obavještava poreske obveznike da je istekao rok za uplatu poreza na nepokretnosti za 2016. godinu tei poziva obveznike koji dosad nisu izmirili svoje obaveze da to učine u što kraćem roku.Poreska uprava apeluje na obveznike poreza na nepokretnosti koji dosad nisu izmirili obaveze za prethodne godine, da bez odlaganja izvrše uplatu utvrđenog iznosa poreskog duga. Protiv poreskih obveznika, koji nisu izmirili obaveze u roku i na način utvrđen Zakonom o porezu na nepokretnosti, Poreska uprava će preduzeti mjere prinudne naplate, izvršenjem na novčanim sredstvima, odnosno na pokretnoj i nepokretnoj imovini dužnika, saopćeno je iz ove poreske uprave.

Poziv obveznicima poreza na nepokretnosti da izmire svoje obavezePoreska uprava Republike Srpske obavještava poreske obveznike da je istekao rok za uplatu poreza na nepokretnosti za 2016. godinu tei poziva obveznike koji dosad nisu izmirili svoje obaveze da to učine u što kraćem roku.

Poreska uprava apeluje na obveznike poreza na nepokretnosti koji dosad nisu izmirili obaveze za prethodne godine, da bez odlaganja izvrše uplatu utvrđenog iznosa poreskog duga.

-Protiv poreskih obveznika, koji nisu izmirili obaveze u roku i na način utvrđen Zakonom o porezu na nepokretnosti, Poreska uprava će preduzeti mjere prinudne naplate, izvršenjem na novčanim sredstvima, odnosno na pokretnoj i nepokretnoj imovini dužnika - saopćeno je iz ove poreske uprave. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik